23730 24626 | 6975462626 | 6975462616 info@tselika-group.gr

Χρόνια Λειτουργίας

Άτομα μόνιμο άριστα καταρτισμένο προσωπικό

Οχήματα (3 εκ των οποίων ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά)

Κατασκευή Κτιριακών Έργων
Εφαρμόζοντας tailormade σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επενδυτή και εναρμονισμένο με το ύφος που απαιτούν οι νέες τεχνολογικές ανάγκες των κτιρίων, κάνουμε τη διαφορά, παραδίδοντας κτίρια που, πέρα από την εξαιρετική λειτουργικότητα, διατηρούν τη φόρμα του μοντερνισμού, προσδίδοντας ιδιαίτερη ταυτότητα στο στιλ του πελάτη!
Ξηρά Δόμηση Θερμοπροσόψεις
Η TSELIKA GROUP διαθέτει προσωπικό άρτια εξειδικευμένο στην κάθε εργασία: – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ, ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ, ΒΑΦΗ προσφέροντας, έτσι, στους πελάτες μας τόσο ασφάλεια και αξιοπιστία, όσο και το επιθυμητό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.
Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
Ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ!
Ενισχύουμε το εταιρικό σας προφίλ, υλοποιώντας πρωτότυπες προτάσεις στην ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. Σεβόμενοι τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη και της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζουμε εξατομικευμένους επαγγελματικούς χώρους με αισθητική πληρότητα και άρτια επίπεδα λειτουργικότητας.
Ανακαίνιση Σπιτιού
Ανακαινίζουμε το σπίτι σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ! Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις διαμερισμάτων, κατοικιών και σπιτιών, με σύγχρονες και ποιοτικές κατασκευές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του κάθε χώρου.
Ανακαίνιση Κουζίνας
Ανακαινίζουμε την κουζίνα σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ!
Με γνώμονα πάντα την υψηλής ποιότητος αισθητική, δίνουμε λύσεις για κάθε διάταξη κουζίνας, γραμμική, κλειστού τύπου κλπ, τηρώντας όλες τις τεχνικές παραμέτρους που εξασφαλίζουν τη μέγιστη λειτουργικότητα.
Ανακαίνιση Μπάνιου
Ανακαινίζουμε το μπάνιο σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ!
Με την ελευθερία στο σχεδιασμό και την ευελιξία στην ποιότητα και στην όψη που προσφέρει η χρήση της ανθυγρής γυψοσανίδας, κατασκευάζουμε εκ νέου πρωτότυπα μπάνια, ανθεκτικά στην έντονη υγρασία.
Ανακαίνιση Σαλονιού
Ανακαινίζουμε το σαλόνι σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ! Αρχιτεκτονικές λύσεις με κατασκευές από γυψοσανίδα, όπως ράφια, εσοχές, κουτιά, κρυφός φωτισμός κα.
Απολαύστε την άνεση του σαλονιού σας και μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Ανακαίνιση Δωματίου
Ανακαινίζουμε το δωμάτιό σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ!
Με τα πλεονεκτήματα που χαρίζουν τα συστήματα ξηράς δόμησης, δημιουργούμε ευφάνταστους, ζεστούς, φιλόξενους και λειτουργικούς χώρους για κάθε τύπο δωματίου!
Eνεργειακές Yπηρεσίες
Διεξάγουμε ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων και διερευνούμε τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σας
Άδειες Μικρής Κλίμακας
Αναλαμβάνουμε το σύνολο των εργασιών για την έκδοση άδειας μικρής κλίμακας, σε πλαίσιο διαρκούς αμφίπλευρης ενημέρωσης και πάντα με τη συμφωνία του ιδιοκτήτη.
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μηχανικού
Παρέχουμε τη συμβουλευτική και την τεχνογνωσία μας σε θέματα που άπτονται εξοικονόμησης ενέργειας, ενισχύσεων κτιρίων, σχεδιασμού και διαδικασιών αδειοδότησης.
Zητήστε προσφορά
Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά!
Σας δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σύναψης διακανονισμού για αποπληρωμή του συνολικού ποσού των εργασιών σε άτοκες δόσεις.

Eξοικονομώ κατ’ οίκον

 

 

εξοικονομώ κατ'οίκον

 

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του επιδοτούμενου προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον», για να βελτιώσετε ενεργειακά την απόδοση της οικίας σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Η δουλειά μας

Υλοποιούμε ψευδοροφές, εφαρμογές φωτισμού, επενδύσεις και διακοσμήσεις στα μέτρα και στον τρόπο που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας μελετώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αιτιάσεις του κάθε πελάτη, δίνοντας πάντα τις τεχνικές συμβουλές από τους εμπειρογνώμονές μας για την καλύτερη επίτευξη των τελικών στόχων υλοποίησης του έργου.

Tselika Group Constructions!!

Από τη μελέτη, το σχεδιασμό 3D μέχρι την κατασκευή αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου! Σπίτι, γραφείο… οποιοσδήποτε χώρος μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας καλύτερη!

Παράδειγμα Εργασιών σε studio που οδηγούν στην υλοποίηση πρωτότυπου σχεδίου

Σύρετε το βέλος Πάνω κάτω για να δείτε το πριν και το μετά.

Οι Πελάτες μας είναι η καλύτερη Διαφήμιση !

We won’t spam!

Προσφορά Ανακαίνισης !!!

H TSELIKA GROUP  δραστηριοποιείται στο χώρο της ΞΗΡΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ με εφαρμογές ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ , ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ & ΒΑΦΗΣ. Πραγματοποιεί πλήρεις ανακαινίσεις και ανακατασκευές εσωτερικών χώρων, ενώ διαθέτει δικές της σκαλωσιές και σύγχρονο εξοπλισμό, που της επιτρέπουν την άρτια εκτέλεση κάθε εργασίας μεταμορφώνοντας τον επαγγελματικό χώρο σας ή το σπίτι σας!

Ζητήστε προσφορά στα τηλέφωνα  +30 23730 24626 , +30 2310 886638 ή online πατώντας εδώ