Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου- καταστήματος

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων κάθε κατηγορίας και μεγέθους. Με καινοτόμες ιδέες και τα καλύτερα υλικά της αγοράς σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου που θα βελτιώσουν τη ροή εργασιών σας και θα προσφέρουν το επιθυμητό πελατολόγιο στον χώρο σας ενώ παράλληλα σεβόμαστε απόλυτα το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχει συμφωνηθεί εξαρχής.

Στην εποχή μας με τις τάσεις της μόδας να εναλλάσσονται διαρκώς αλλά και την ανταγωνιστικότητα στην αγορά να καλπάζει, απαιτείται κάτι παραπάνω από χαμηλές τιμές προκειμένου να προσελκύσουμε τους δυνητικούς πελάτες στο κατάστημά μας. Γι ‘ αυτό και η ανακαίνιση καταστήματος πρέπει να γίνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ 4-6 χρόνων είτε πρόκειται για μερική είτε για ολική ανακαίνιση.

Ακόμα, η αλλαγή της επίπλωσης ενός επαγγελματικού χώρου, ο σωστός σχεδιασμός, η υψηλή αισθητική και η οργάνωση του χώρου, αποτελεί πρωτεύον στοιχείο στην αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων το οποίο συνεπάγεται και την ταυτόχρονη αύξηση των πωλήσεων. Επιπλέον, η τοποθέτηση φυσικών στοιχείων στο χώρο, όπως καλλωπιστικών φυτών, συντελούν στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος

Η Tselika Group φροντίζει να δημιουργήσει ένα λειτουργικό χώρο που θα είναι σε θέση να διασφαλίσει τη σωστή ροή – κυκλοφορία στο εσωτερικού του καταστήματος μεταξύ δηλ του χώρου πωλήσεων, αποθήκης, εργαστήριο, τροφοδοσία κλπ . Ένα καλά οργανωμένο κατάστημα θα διευκολύνει την περιήγηση των επισκεπτών κάνοντας την πιο ευχάριστη αλλά συγχρόνως θα βελτιώσει και την απόδοση των εργαζομένων.  Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος με σκοπό τη προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού πελατών. Διακοσμούμε τον εκάστοτε χώρο έχοντας ως απώτερο στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας του χώρου ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μεριμνά για το καλύτερο αποτέλεσμα της εικόνας του καταστήματος- γραφείου.

Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση, επιλέγουμε υλικά και οργανώνουμε την κατασκευή και τις εργασίες.

Η ανακαίνιση σας επιβλέπεται από ανθρώπους ειδικούς, υπεύθυνους για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα της εικόνας του καταστήματός σας.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι μελετημένες, με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν προ-συμφωνηθεί και είμαστε διπλά σας μέχρι την παράδοση του έργου. Δώστε μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας.

ite

  ΣΤΑΔΙΑ

  1ο Στάδιο

  Πραγματοποιούμε μια συνάντηση με τον πελάτη μας στον χώρο που επιθυμεί να ανακαινίσει.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αφού το εξειδικευμένο συνεργείο μας μελετήσει τον χώρο σας καταγράφουμε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου ενώ συζητάμε από κοινού τις επιθυμίες του πελάτη μας σχετικά με την διαμόρφωση – διακόσμηση, το ύφος και το χαρακτήρα του χώρου.

  Έπειτα, γίνεται λεπτομερής αποτύπωση-καταγραφή της παρούσας κατάστασης του χώρου με τη λήψη κατάλληλου φωτογραφικού υλικού.  

  3ο Στάδιο

  Κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπάρχει συνεχής επίβλεψη από εξειδικευμένα άτομα της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την παρακολούθηση της πορείας – εξέλιξης των εργασιών καθώς και της ποιότητας των εργασιών, ενώ ελέγχουν παράλληλα τις παραγγελίες των υλικών καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί εξαρχής.

  Η Tselika Group εγγυάται την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του χώρου σας, αλλά και το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα στον ελάχιστα δυνατό χρόνο παράδοσης !

  2ο Στάδιο

  Στην επόμενη συνάντηση με τον πελάτη μας, παρουσιάζουμε τις προτάσεις & τα σχέδια μας σε λεπτομερή κάτοψη αλλά και σε 3D απεικόνιση, προκειμένου ο πελάτης μας να αντιληφθεί καλύτερα τις αλλαγές που προτείνουμε λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν μας τις ανάγκες του χώρου καθώς και την τελική διαμόρφωσή του.

  Κάθε σχεδιαστική μας πρόταση συνοδεύεται από την αντίστοιχη αναλυτική οικονομική προσφορά ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα του ποσού που πρέπει να δαπανηθεί προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον θα ενημερωθείτε εγκαίρως για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί καθώς & την ακριβή ημερομηνία λήξης των εργασιών και ολοκλήρωσης του έργου.

  4ο Στάδιο

  Με την ολοκλήρωση των εργασιών, κι αφού έχει γίνει ο τελικός έλεγχος από τον πελάτη, και ο επανέλεγχος από μας, παρέχεται δωρεάν καθαρισμός του χώρου από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, ενώ παραδίδεται στον πελάτη μας φάκελος με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις των υλικών κατασκευής και ανακαίνισης όπως επίσης σχέδια και φωτογραφικό υλικό από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ύδρευση/αποχέτευση, θέρμανση κλπ.

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

     Μελέτη – σχεδιασμός (3D απεικόνιση) του χώρου σας είτε πρόκειται για τμηματική είτε για ολική ανακαίνιση.

    Αλλάζουμε την εσωτερική διαρρύθμιση και αποφασίζουμε από κοινού τις απαραίτητες επεμβάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

     Γκρεμίσματα – αποξηλώσεις – καθαιρέσεις.

     Ξηρά δόμηση.

     Εγκατάσταση – αναβάθμιση υδραυλικών & ηλεκτρολογικών συστημάτων.

     Τοποθέτηση και εφαρμογή γυψοσανίδων & μονώσεων.

     Ανακατασκευή δαπέδου (πχ τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων & πέτρας).

     Επενδύσεις τοίχων (σοβάντισμα, ελαιοχρωματισμοί – βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).

     Χτίσιμο και τοποθέτηση υαλότουβλων.

     Τοποθέτηση κουφωμάτων (συνθετικών & αλουμινίου).

     Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων (κουζίνα, σαλόνι, ντουλάπα, μπάνιο).

     Γενική επίπλωση τουριστικών μονάδων, επαγγελματικών χώρων κλπ (δωμάτια, reception, κουζίνα κλπ.).

     Δημιουργία ελκυστικού και ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος με στύλ και υψηλή αισθητική.

     Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας (πόρτες εισόδου, εσωτερικές πόρτες).

     Κατασκευή & τοποθέτηση τζακιών.

     Αναλαμβάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας (συστήματα ψύξης – θέρμανσης, ηλιακοί θερμοσίφωνες κλπ).

     Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων – αρχιτεκτονική τοπίου (πισίνες, γκαζόν, θέσεις πάρκινγκ, περιφράξεις).
    Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα άνετο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας.

     Μερεμέτια πάσης φύσεως.

  Η TSELIKA GROUP έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα προϋπολογισμού. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα τροποποίησης του πακέτου ανακαίνισης στα δικά σας μέτρα & ανάγκες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την πιο συμφέρουσα λύση ανακαίνισης του χώρου σας.