ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λίγα λόγια για εμάς...

Η Tselika Group είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο απ’ το 2014 αναλαμβάνοντας κάθε είδους ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις, που περιλαμβάνουν τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή-διακόσμηση, προσωπικού -επαγγελματικού χώρου, ξενοδοχειακών μονάδων, καταστημάτων κλπ έως και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος αυτού χώρου. Η πολυετή εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν να διεκπεραιώσουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ‘’κάθε πρόβλημα’’ γρήγορα, αξιόπιστα και υπεύθυνα. Απόδειξη των υπηρεσιών μας το άκρως διευρυμένο πελατολόγιο μας μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ορισμένα απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα σε Χαλκιδική και Θεσ/νικη. Σκοπός της Tselika Group η υλοποίηση να ξεπερνά την αρχική ιδέα του πελάτη.

tselika22222
Τailor Μade ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας δεν προσφέρει μόνο έτοιμα πακέτα ανακαίνισης αλλά και πρωτότυπες ιδέες ‘’κομμένες και ραμμένες’’ στα μέτρα σας. Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε τον χώρο σας απ ’την αρχή εφαρμόζοντας tailor made σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη και εναρμονισμένο με το ύφος που απαιτούν οι νέες τεχνολογικές ανάγκες των κτιρίων. Παραδίδουμε κτίρια που πέρα από την εξαιρετική λειτουργικότητα, διατηρούν τη φόρμα του μοντερνισμού, αποτυπώνοντας την ιδιαίτερη ταυτότητα & το στιλ του πελάτη !

Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001:2015

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος κατά ISO 14001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο για την εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, εφαρμόζεται σε κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τον τύπο και το αντικείμενό της και βοηθάει τις διάφορες δραστηριότητές της επιχείρησης να είναι πιο ανταγωνιστικές, καινοτόμες και περιβαλλοντικά συμβατές.

Γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρηση
Η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος κατά ISO 14001 από έναν οργανισμό βελτιώνει το ηθικό επίπεδο της εταιρείας, βοηθάει στη μείωση του κόστους ενώ αποδεικνύει ότι ο οργανισμός είναι υπεύθυνος και λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.
Επίσης, η εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ταυτίζεται άμεσα με την ορθή τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση ή/και εξάλειψη επιβολής προστίμων.

Σύστημα Διαχείρισης για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία ISO 45001:2018

Το νέο πρότυπο ISO 45001:2018 αντικαθιστά το OHSAS 18001/ΕΛΟΤ 1801 και παρέχει ένα παγκόσμιο πλαίσιο αναφοράς για της επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. Μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθος και από το αντικείμενο και την υπηρεσία που παρέχουν.

Γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρηση

Εστιάζει στον αποτελεσματικό έλεγχο όλων των επαγγελματικών κινδύνων με στόχο την πρόληψη, την αποφυγή ατυχημάτων και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας καθώς και στην επίτευξη βελτιώσεων στις συνολικές επιδόσεις υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001
Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας το οποίο εφαρμόζεται από οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας της, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.
Ο στόχος του ISO9001 είναι να εξασφαλίσει ότι η επιχείρησή διατηρεί ένα αξιόπιστο επίπεδο ποιότητας όσον αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να διατηρεί συνεχώς ικανοποιημένους υπαλλήλους και πελάτες.

Γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρηση

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται με συνέπεια και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της και παράλληλα στη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της. Οι απαιτήσεις του προτύπου καλύπτουν όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μιας εταιρείας από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales support).
Μια πιστοποιημένη επιχείρηση κατά ISO 9001 θα είναι σε θέση να επιτύχει σημαντικές βελτιώσεις στον έλεγχο, στην οργάνωση, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

0

Χρόνια Λειτουργίας

0
Άτομα μόνιμο άριστα καταρτισμένο προσωπικό
0

Οχήματα (4 εκ των οποίων ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά)

Our team

meet the minds shaping an industry

demo-attachment-1477-sdpj

Stacey Stamper

Network Partner, Colabrio Media
demo-attachment-1484-askjdghj

Alex Regelman

Co-Founder, Colabrio Media
demo-attachment-1482-7thApril2019Photos-144-60581

Stephan Lawrence

CEO, Colabrio Media