ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων, με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα του χώρου, την αισθητική, το σύγχρονο design προσφέροντας παράλληλα ευέλικτα και οικονομικά πακέτα που ταιριάζουν στις δυνατότητες του καθενός. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη όσο και των πελατών που επισκέπτονται το εκάστοτε κατάλυμα.

H εταιρεία  μας διαθέτει γνώση και εργασιακή εμπειρία στη διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων και γενικότερα στους χώρους φιλοξενίας.

Γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στον οποίο ο πελάτης μας θα αισθάνεται οικειότητα, θετική ενέργεια και ψυχική ευεξία. Η συνεργασία σας με την Tselika Group είναι μια σίγουρη επιλογή που θα αναδείξει έναν μοναδικό & καλαίσθητο χώρο .

Η ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών σε συνεργασία με εσάς, θα σας παρουσιάσουν τις καλύτερες σχεδιαστικές προτάσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του τουριστικού σας καταλύματος, χώρου προς ενοίκιαση Airbnb κλπ

ite4

Η TSELIKA GROUP έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα προϋπολογισμού. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα τροποποίησης του πακέτου ανακαίνισης στα δικά σας μέτρα & ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την πιο συμφέρουσα λύση ανακαίνισης του χώρου σας. 

  ΣΤΑΔΙΑ

  1ο Στάδιο

  Πραγματοποιούμε μια συνάντηση με τον πελάτη μας στον χώρο που επιθυμεί να ανακαινίσει.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αφού το εξειδικευμένο συνεργείο μας μελετήσει τον χώρο σας καταγράφουμε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου ενώ συζητάμε από κοινού τις επιθυμίες του πελάτη μας σχετικά με την διαμόρφωση – διακόσμηση, το ύφος και το χαρακτήρα του χώρου.

  Έπειτα, γίνεται λεπτομερής αποτύπωση-καταγραφή της παρούσας κατάστασης του χώρου με τη λήψη κατάλληλου φωτογραφικού υλικού.

  3ο Στάδιο

  Κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπάρχει συνεχής επίβλεψη από εξειδικευμένα άτομα της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την παρακολούθηση της πορείας – εξέλιξης των εργασιών καθώς και της ποιότητας των εργασιών, ενώ ελέγχουν παράλληλα τις παραγγελίες των υλικών καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί εξαρχής. 

  Η Tselika Group εγγυάται την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του χώρου σας, αλλά και το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα στον ελάχιστα δυνατό χρόνο παράδοσης !

  2ο Στάδιο

  Στην επόμενη συνάντηση με τον πελάτη μας, παρουσιάζουμε τις προτάσεις & τα σχέδια μας σε λεπτομερή κάτοψη αλλά και σε 3D απεικόνιση, προκειμένου ο πελάτης μας να αντιληφθεί καλύτερα τις αλλαγές που προτείνουμε λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν μας τις ανάγκες του χώρου καθώς και την τελική διαμόρφωσή του.

  Κάθε σχεδιαστική μας πρόταση συνοδεύεται από την αντίστοιχη αναλυτική οικονομική προσφορά ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα του ποσού που πρέπει να δαπανηθεί προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον θα ενημερωθείτε εγκαίρως για το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί καθώς & την ακριβή ημερομηνία λήξης των εργασιών και ολοκλήρωσης του έργου.

  4ο Στάδιο

  Με την ολοκλήρωση των εργασιών, κι αφού έχει γίνει ο τελικός έλεγχος από τον πελάτη, και ο επανέλεγχος από μας, παρέχεται δωρεάν καθαρισμός του χώρου από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, ενώ παραδίδεται στον πελάτη μας φάκελος με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις των υλικών κατασκευής και ανακαίνισης όπως επίσης σχέδια και φωτογραφικό υλικό από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ύδρευση/αποχέτευση, θέρμανση κλπ.

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

     Μελέτη – σχεδιασμός (3D απεικόνιση) του χώρου σας είτε πρόκειται για τμηματική είτε για ολική ανακαίνιση.

    Αλλάζουμε την εσωτερική διαρρύθμιση και αποφασίζουμε από κοινού τις απαραίτητες επεμβάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

     Γκρεμίσματα – αποξηλώσεις – καθαιρέσεις.

     Ξηρά δόμηση.

     Εγκατάσταση – αναβάθμιση υδραυλικών & ηλεκτρολογικών συστημάτων.

     Τοποθέτηση και εφαρμογή γυψοσανίδων & μονώσεων.

     Ανακατασκευή δαπέδου (πχ τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων & πέτρας).

     Επενδύσεις τοίχων (σοβάντισμα, ελαιοχρωματισμοί – βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).

     Χτίσιμο και τοποθέτηση υαλότουβλων.

     Τοποθέτηση κουφωμάτων (συνθετικών & αλουμινίου).

     Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων (κουζίνα, σαλόνι, ντουλάπα, μπάνιο).

     Γενική επίπλωση τουριστικών μονάδων, επαγγελματικών χώρων κλπ (δωμάτια, reception, κουζίνα κλπ.).

     Δημιουργία ελκυστικού και ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος με στύλ και υψηλή αισθητική.

     Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας (πόρτες εισόδου, εσωτερικές πόρτες).

     Κατασκευή & τοποθέτηση τζακιών.

     Αναλαμβάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας (συστήματα ψύξης – θέρμανσης, ηλιακοί θερμοσίφωνες κλπ).

     Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων – αρχιτεκτονική τοπίου (πισίνες, γκαζόν, θέσεις πάρκινγκ, περιφράξεις).
    Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα άνετο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας.

     Μερεμέτια πάσης φύσεως.