ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά απ’ το 2014 στην κατασκευή, ανακαίνιση και το interior design διαμερισμάτων-κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης.

Λειτουργικότητα & Αισθητική

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τσιμεντοσανίδες - Γυψοσανίδες

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Κτιριακά Έργα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ποιοι ειμαστε

H Tselika Group θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του χώρου σας, ανασχεδιάζοντάς τον με σκοπό να εξυπηρετεί τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Η πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε αποτελεί εγγύηση κάθε έργου ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε. Το προσωπικό που στελεχώνει την Tselika Group φροντίζει να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με εγγυημένη ποιότητα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Εμπιστευτείτε το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της Tselika Group για την διαμόρφωση του χώρου σας. Η ομάδα μας στελεχώνεται από πεπειραμένους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι διακρίνονται από επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα & υπευθυνότητα. Όλες οι εργασίες είναι μελετημένες τηρώντας πάντοτε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί, ενώ έμπειροι μηχανικοί πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι δίπλα σας ως την ολοκλήρωση των εργασιών, επιβλέποντας συστηματικά το έργο και φροντίζοντας τη σωστή ροή του. 

rttt222
demo-attachment-2966-constructioncrane-9285331
ΕΡΓΑ

Παραδόθηκαν πρόσφατα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Γιατί συνδυάζουμε ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και συνέπεια στην παράδοση τηρώντας όλες τις τεχνικές παραμέτρους που εξασφαλίζουν τη μέγιστη λειτουργικότητα αναδεικνύοντας παράλληλα τη μοναδικότητα του εκάστοτε χώρου. Έτσι προσφέρουμε ασφάλεια, αξιοπιστία όσο και το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του πελάτη μας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ‘ΟΙΚΟΝ

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του επιδοτούμενου προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον», για να βελτιώσετε ενεργειακά την απόδοση της οικίας σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως: εγκατάσταση κουφωμάτων / συστημάτων σκίασης / αερισμού, θερμομόνωσης, συστημάτων παροχής ζεστού νερού χρήσης, συστημάτων θέρμανσης / ψύξης και «έξυπνων» συστημάτων διαχείρισης της ενέργειας- λοιπές παρεμβάσεις εξοικονόμησης.

Μας εμπιστεύονται